O nama

     Glavna motivacija za kolekciju koju možete istražiti na ovom web shopu proižašla je spontano, ali iz ljubavi. Ljubavi prema kretanju, prirodi i jednostavnosti – ljubavi prema biciklima.

    Tek nedavno vratila sam se iz avanture bicikliranja od Zagreba do Barcelone prilikom koje mi je dano da uvidim besmisao kompliciranja i tereta koje si zadajemo tijekom svakodnevnog funkcioniranja. Iako svatko ima svoje ‘mušice’ i samozadane terete, trenutno sam se najviše pozabavila konkretnim teretom – teretom na leđima.
Prilikom kraće ili duže vožnje biciklom, prilikom obavljanja raznih stvari, odlaska u školu, na fakultet, u knjižnicu, teretanu ili na plažu, najčešće nam manjka prostora za dokumente, fascikle, knjige, vodu, odjeću ili obuću. Kombiniramo sa vrećicama, nosimo stvari u rukama, nepraktičnim torbama ili u teškim ruksacima.
U zamjenu za sve to, odlučila sam napraviti vrlo jednostavan, od prirodnog materijala, lagani pamučni ruksak koji svojom jednostavnošću objedinjuje gotovo sve potrebe, a (nadam se) svojim bojama, vedrinom i atraktivnošću naći ćete za sebe i dio Vašeg stila i izričaja.

    Web shop će s novim idejama biti često nadopunjavan novim asortimanom te Vam preporučam da, ako već niste izabrali nešto za sebe ili za nekoga do koga Vam je stalo, pratite novosti i budete u toku s novim modelima i sezonskim popustima. 🙂

   Facebook: https://www.facebook.com/kolo.obrt/

Instagram: https://www.instagram.com/kolo_bags/